top of page

Allmänna anmälningsvillkor

Priser, betalning & ångerrätt

Priset varierar mellan olika kurser, prov och tävlingar och du hittar aktuellt pris samt hur du anmäler dig på respektive kursbeskrivning.

Alla priser anges inklusive 25%moms.

Efter att du anmält dig får du en bokningsbekräftelse till den mailadress du uppgett.

Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen, men du är självklart välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Vi följer konsumentlagstiftningen. Köp/anmälan till t.ex. kurs, tävling eller privatträning är bindande, om den inte återtas enligt nedanstående villkor.

Ångerrätt

Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Detta gäller från den dag du har mottagit produkten. Köper du en tjänst (t.ex. kurs, tävling eller privatträning) gäller det från den dag du beställde tjänsten. Ångerrätten anses förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. kurs). Genom att boka in dig på en kurs, så samtycker du till att tjänsten anses påbörjad vid kursstarten, oavsett om du närvarar vid kursstarten eller ej samt att ångerrätten därmed är förbrukad vid kursstarten.

Vid avbokning med hänvisning till distansköplagen återbetalas hela kursavgiften minus en administrativ avgift på 10% av beloppet. Denna avgift är till för att täcka K9-Specialsöks kostnader i samband med er kortbetalning.

K9-Specialsöks hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

Du godkänner även via anmälan att du automatiskt kommer med i K9-Specialsöks mejllista med information om tävlingar/kurser och erbjudanden. Vill du inte stå i den så kontakta oss och berättar att du vill avskriva dig från mejllistan.

Övriga villkor

Enligt lagen om tillsyn över hundar och katter (lag 2007:1150) har en hundägare alltid strikt ansvar för sin hund och det gäller självklart även när ni är på kurs och vid privatträning.

Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendationer, och vaccinerad mot kennelhosta.

Valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. Rådgör med din veterinär om du är osäker.

Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund.

Kursdeltagarna ansvarar sjäjv för eventuell olycksfallsförsäkring.

Löptikar är välkomna på vissa kurser som hålls utomhus, men inte under de mest intensiva löpdagarna (höglöpet). Meddela alltid om din hund löper. Vi tillåter inte löptikar på kurser som vi har inomhus samt de flesta Nose Work kurserna. Skulle din tik börja löpa innan/under kursen så får du gå med som åhörare.

bottom of page